Behandelingen

Skeyndor Expert Cleanse Pro behandeling

De eerste stap naar schoonheid. De Expert Cleanse Pro behandelingen bevatten alle elementaire benodigdheden  en ingrediënten om de huid te hydrateren en in goede conditie te behouden.  Een 100% ECO-VRIENDELIJKE lijn geformuleerd met pre- en postbiotica om de microbiota van de huid te stimuleren en te beschermen. Met biologisch afbreekbare ingrediënten en gerecyclede / recyclebare verpakkingen. Het exclusieve CARE CERTIFICATE garandeert onze actieve inzet voor duurzame productie en verpakking.

Skeyndor Aquatherm O2 behandeling

Deze verfrissende behandeling is geschikt voor het kalmeren, versterken en revitaliseren van de gevoelige en/of geïrriteerde huid. In de producten zit o.a. water uit de bronnen van de Salies de Bearn en geeft een normaliserende werking op de gevoelige huid. Het water bevat een gebalanceerde samenstelling van zouten en mineralen. De huid voelt als herboren na deze verkoelende, verfrissende kalmerende behandeling. Het huidbeeld is rustig, roodheid is verminderd en een trekkerig en/of onaangenaam gevoel is volledig gecompenseerd.

BehandelingPrijs
Expert Cleanse Pro 60 min.*€ 48,00
Expert Cleanse Pro 70min. **€ 59,50
Expert Cleanse Pro 90min. **€ 69,00

*   inclusief: verwijderen oneffenheden en epileren
** inclusief verwijderen oneffenheden, epileren en harsen bovenlip

 


Skeyndor Power behandelingen

Cosmeceutische lijnen met de focus op hoog moleculaire werking.

Power Retinol: Egaliserende behandeling op basis van pure retinol is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd of blootstelling aan zon, wil bestrijden. Pure retinol herstelt en verstevigd de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en het celvernieuwingsproces ondersteund. De futloze huid wordt weer fris, jeugdig en stralend.

Power C+: Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler.Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieloos aan de doffe, vermoeide en/of door zon aangedane huid.De maasage wordt voor een gedeelte met jade-stenen uitgevoerd.

Power Hyaluron: Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elke huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad en krijgt een vitale en gezonde uitstraling. De massage wordt uitgevoerd met seleniet-stenen.

Power Hyaluronic eyes & lashes: Een ontspannende en verkoelende oogbehandeling. Verbetert conditie van het oogcontour en wimpers. De Power Hyaluronic eyes contour & lashes oogbehandeling verzacht de rimpeltjes rond de oogleden en zorgt voor een afname van donkere kringen, het liften van de oogleden, vermindert zwellingen, verstevigt wimpers en geeft een gevoel van welzijn door het koelende effect. Er wordt gemasseerd met kleine koele kogeltjes en spateltjes.
Tevens is deze oogbehandeling te combineren met alle gezichtsbehandelingen.

BehandelingPrijs
Skeyndor Power Hyaluronic*€ 78,00
Skeyndor Power C+*€ 78,00
Skeyndor Power Retinol*€ 78,00
Skeyndor Power Hyaluronic Eyes & Lashes€ 31,50i.c.m. behandeling
€ 45,00 losse behandeling

* inclusief verwijderen oneffenheden, epileren en harsen bovenlip

Skeyndor Anti-age behandelingen

Eternal: Een anti-age behandeling die de cellen in de onderste laag van de opperhuid stimuleert en beschermt tegen stressfactoren uit de omgeving, zodat de kwaliteit en functionaliteit van deze cellen behouden blijft. Bevat het plantaardige elixer van de Zwitserse appel (Malus Domestica). De huid wordt in de diepte vernieuwd. Zowel de behoefte aan vocht en voedingsstoffen is aangevuld wat resulteert in een comfortabel aanvoelende huid. De stevigheid en volume van het weefsel is hersteld en geeft de huid een frisse, volumineuze uitstraling.

Global Lift: Unieke technologie ter bestrijding van huidveroudering. Verstevigd, lift en herstelt het huidvolume. Lijntjes en rimpeltjes worden opgevuld. Simuleert het weefsel intensief en houdt de jeugdigheid vast. De 3 actieve ingrediënten van [ProGen-in] in de Global Lift producten zorgen voor een versteviging van de huid en een betere collageen structuur.

New Corrective: de nieuwe Corrective lijn is het resultaat van 10 jaar ervaring. De revolutionaie methode die rimpels en expressielijntjes op een snelle en efficiente manier verzacht.  Deze nieuwe methode combineert drie effectieve technieken.

  • peelen
  • opvullen
  • ontspannen

Maakt rimpels zichtbaar gladder. Vanaf de eerste sessie zullen de rimpels geleidelijk en op natuurlijkwijze afnemen.

BehandelingPrijs
Skeyndor Eternal *€ 78,00
Skeyndor Global Lift*€ 85,00
Skeyndor New Corrective*€ 93,50

* inclusief verwijderen oneffenheden, epileren en harsen bovenlip

Binnenkort: Skeyndor Probiome Peel

BehandelingPrijs
Pro BiomePeel + thuisverzorgings kit€ 125,00

 

 

Kleine behandelingen

BehandelingPrijs
Epileren€ 13,50
Bovenlip harsen€ 12,00
Bovenlip + kin harsen€ 18,00
Onderbenen harsen€ 25,00
Benen geheel harsen€ 41,00
Bikinilijn harsen€ 20,50
Wenkbrauwen verven € 13,50
Wimpers verven € 13,50
Wimpers + wenkbrauwen verven € 22,50