Behandelingen

Skeyndor Essential behandeling

De eerste stap naar schoonheid. De Essential behandelingen bevatten alle elementaire benodigdheden om de normale huid te hydrateren en de huid in goede conditie te behouden.

Skeyndor Aquatherm O2 behandeling

Deze verfrissende behandeling is geschikt voor het kalmeren, versterken en revitaliseren van de gevoelige en/of geïrriteerde huid. In de producten zit o.a. water uit de bronnen van de Salies de Bearn en geeft een normaliserende werking op de gevoelige huid. Het water bevat een gebalanceerde samenstelling van zouten en mineralen. De huid voelt als herboren na deze verkoelende, verfrissende kalmerende behandeling. Het huidbeeld is rustig, roodheid is verminderd en een trekkerig en/of onaangenaam gevoel is volledig gecompenseerd.

BehandelingPrijs
Essential 60 minuten *€ 42,50
Essential 75 minuten **€ 52,50
Essential 90 minuten **€ 61,00

*   inclusief: verwijderen oneffenheden en epileren
** inclusief verwijderen oneffenheden, epileren en harsen bovenlip

 


Skeyndor Power behandelingen

Cosmeceutische lijnen met de focus op hoog moleculaire werking.

Power Retinol: Egaliserende behandeling op basis van pure retinol is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd of blootstelling aan zon, wil bestrijden. Pure retinol herstelt en verstevigd de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en het celvernieuwingsproces ondersteund. De futloze huid wordt weer fris, jeugdig en stralend.

Power C+: Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler.Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieloos aan de doffe, vermoeide en/of door zon aangedane huid.De maasage wordt voor een gedeelte met jade-stenen uitgevoerd.

Power Hyaluron: Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elke huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad en krijgt een vitale en gezonde uitstraling. De massage wordt uitgevoerd met seleniet-stenen.

Power Hyaluronic eyes & lashes: Een ontspannende en verkoelende oogbehandeling. Verbetert conditie van het oogcontour en wimpers. De Power Hyaluronic eyes contour & lashes oogbehandeling verzacht de rimpeltjes rond de oogleden en zorgt voor een afname van donkere kringen, het liften van de oogleden, vermindert zwellingen, verstevigt wimpers en geeft een gevoel van welzijn door het koelende effect. Er wordt gemasseerd met kleine koele kogeltjes en spateltjes.
Tevens is deze oogbehandeling te combineren met alle gezichtsbehandelingen.

BehandelingPrijs
Skeyndor Power Hyaluronic*€ 65,50
Skeyndor Power C+*€ 65,50
Skeyndor Power Retinol*€ 65,50
Skeyndor Power Hyaluronic Eyes & Lashes€ 25,00 i.c.m. behandeling
€ 35,00 losse behandeling
meerprijs Reviderm microdermabrasie bij behandeling€ 35,00

* inclusief verwijderen oneffenheden, epileren en harsen bovenlip

Skeyndor Anti-age behandelingen

Eternal: Een anti-age behandeling die de cellen in de onderste laag van de opperhuid stimuleert en beschermt tegen stressfactoren uit de omgeving, zodat de kwaliteit en functionaliteit van deze cellen behouden blijft. Bevat het plantaardige elixer van de Zwitserse appel (Malus Domestica). De huid wordt in de diepte vernieuwd. Zowel de behoefte aan vocht en voedingsstoffen is aangevuld wat resulteert in een comfortabel aanvoelende huid. De stevigheid en volume van het weefsel is hersteld en geeft de huid een frisse, volumineuze uitstraling.

Global Lift: Unieke technologie ter bestrijding van huidveroudering. Verstevigd, lift en herstelt het huidvolume. Lijntjes en rimpeltjes worden opgevuld. Simuleert het weefsel intensief en houdt de jeugdigheid vast. De 3 actieve ingrediënten van [ProGen-in] in de Global Lift producten zorgen voor een versteviging van de huid en een betere collageen structuur.

New Corrective: de nieuwe Corrective lijn is het resultaat van 10 jaar ervaring. De revolutionaie methode die rimpels en expressielijntjes op een snelle en efficiente manier verzacht.  Deze nieuwe methode combineert drie effectieve technieken.

  • peelen
  • opvullen
  • ontspannen

Maakt rimpels zichtbaar gladder. Vanaf de eerste sessie zullen de rimpels geleidelijk en op natuurlijkwijze afnemen.

BehandelingPrijs
Skeyndor Eternal *€ 75,00
Skeyndor Global Lift*€ 75,00
Skeyndor New Corrective*€ 87,50

* inclusief verwijderen oneffenheden, epileren en harsen bovenlip

Skeyndor Dermapeel Pro behandeling   ( tip: aanrader voor -en na de zomer)
Tijdens de Dermapeel pro behandeling maken we gebruik van 5 verschillende peeling technieken in een behandeling. Door verschillende peeling technieken en producten met elkaar te combineren zal de huid er egaler uitzien maar zullen ook littekens, pigmentvlekken of vaalheid afnemen. Het celvernieuwingsproces wordt gestimuleerd en de afschilferingen van de dode huidcellen zal haar direct een frisse en vitale uitstraling geven. De voedingsstoffen die in de behandeling in de huid worden gebracht zorgen tevens voor dat de vorming van pigmentvlekken wordt bestreden en bestaande plekken geleidelijk aan lichter zullen worden.
De frequentie van de behandelingen is afhankelijk van de conditie van de huid. Aangeraden wordt 14 dagen tussen de sessies en niet meer dan 6 behandelingen. Ook als losse behandeling te boeken.

BehandelingPrijs
Skeyndor Dermapeel Pro€ 69,00

Reviderm acne/detox behandelingen

inhoud volgt.

 

Kleine behandelingen

BehandelingPrijs
Epileren€ 11,75
Bovenlip harsen€ 11,75
Bovenlip + kin harsen€ 17,50
Onderbenen harsen€ 24,00
Benen geheel harsen€ 39,50
Bikinilijn harsen€ 20,00
Wenkbrauwen verven € 13,50
Wimpers verven € 13,50
Wimpers + wenkbrauwen verven € 21,00